Over ons

De praktijk voor tandvleesbehandelingen PARO is een initiatief van A.R. Etminan. De praktijk is sinds 1997 gevestigd in het paramedisch centrum Torenveld in Zevenbergen en sinds 1998 in tandarts praktijk E. C. Bracké in Roosendaal. Dhr. A. Etminan werkte tot 2008 als full- time Behandelaar in de praktijk, maar door pols/handproblemen trad dhr. A. Gholami per april 2008 als waarnemer in vast dienst. per 01 januari 2014 werd de praktijk mondhygiënistplus Apeldoorn overgenomen en als derde vestiging aan de onderneming toegevoegd. De praktijknaam werd van paro naar paro plus veranderd. Het personeel van mondhygiënistplus werd overgenomen . Het paro plus team bestaat uit:        Ordeliza pelegrino, jennifer Nijhof en Marinka Heijnen.

Tegenwoordig werkt dhr.Etminan part- time en dit alleen tijdens de vakantie periodes van dhr. Gholami. Dhr. Etminan houdt zich als directeur van de Paro plus praktijken bezig met management en administratieve werkzaamheden zoals boekhouding en verzorgen van de nota's.

naamloos Dhr. A. Gholami is afgestudeerd in 2005 als mondhygiënist in Amsterdam. Na drie jaar werken in een tandarts praktijk te Amsterdam kwam hij in april 2008 als vervanger van Dhr. Etminan in dienst. Dhr. Gholami is lid van de Nederlandse Vereniging voor mondhygiënisten(NVM). Hij staat ook geregistreerd in kwaliteitsregister van mondhygiënisten aspiranten.

logo

logo aspiranten klein

 

Kwaliteit en patiëntvriendelijk zijn voor ons belangrijke begrippen. Door het volgen van bij -en na scholing en het actief overleggen over vakinhoudelijke uitdagingen met directe collega's  kunt u er van uit gaan dat wij de juiste kennis hebben om u een optimale behandeling te bieden.

U staat als cliënt centraal .Wij houden rekening met uw wensen en geven u deskundig advies.
In de praktijk worden de volgende talen gesproken:

Vindt u het prettig om steeds door een vaste zorgverlener behandeld worden, vraag dit gerust, wij zorgen ervoor dat u een vaste mondhygiënist krijgt.

Indien u wenst is er de mogelijkheid om 2 behandelingen te combineren in een afspraak.

Behandelingen

Huisregels

Links

Paro plus praktijk Zevenbergen

Witte arend 2A                  
4761 JA  Zevenbergen
Tel: 0168-327216

Paro plus praktijk Roosendaal 

Philipslaan 103                  
4702 NN Roosendaal
Tel: 0651399394

Paro plus praktijk Apeldoorn

Duivenlaan 12
7331 AS  Apeldoorn
Tel: 055-5330577

Praktijk voor tandvleesbehandelingen te Zevenbergen, Roosendaal en Apeldoorn "PARO”

Paro praktijk Zevenbergen - Roosendaal
Mondhygiënepraktijken Paro plus B.V.ParoplusParo plus ZevenbergenParo plus Roosendaalparo plus Apeldoornslideslideslideslideslideslide
mondhygienisten NVM