Praktijk

De praktijk voor tandvleesbehandelingen onder de naam PARO is in september 1997 gestart in Zevenbergen. in 1998 is de tweede praktijk in Roosendaal geopend. In januari 2014 is de derde praktijk in Apeldoorn geopend. De praktijk te Zevenbergen is gevestigd in het paramedisch centrum "Torenveld" met verschillende specialisaties zoals fysiotherapie, logopedie, enz.

De praktijk te Roosendaal is gevestigd in de tandarts praktijk van dhr. E.C. Bracké. Het is voor u als patiënt zeer handig dat uw tandarts en mondhygiënist onder een dak heeft. Ook prettig, want u kunt uw tandartsbezoek met die van de mondhygiënist op dezelfde dag te plannen. In deze professionele praktijken werken twee gediplomeerde mondhygiënisten met jarenlange ervaring.

De praktijk te Apeldoorn werd van mondhygiënistplus overgenomen. In 2 moderne behandelkamers werken 4 ervaren mondzorgkundigen. U staat als patiënt, centraal bij ons. Zo zijn we op maandag en dinsdag tot 19:00 uur geopend en om werkende patiënten tegenmoet te komen zijn we ook op zaterdags geopend.

voor een gezond mond, een schoon gebit en een frisse adem, bent u bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit en klantvriendelijk zijn ook de kernwaarden.

Wachttijd:

Intake nieuw patiënt
Controle afspraak
Spoedbehandeling

Zevenbergen

5 tot 10 werkdagen
gemiddeld 10 werkdagen
onmiddellijk op de werkdagen

Roosendaal                                         Apeldoorn

10 tot 20 werkdagen                  5 tot 10 werkdagen
gemiddeld 20 werkdagen            minder dan 10 dagen
onmiddellijk op de werkdagen     onmiddellijk

De praktijk in Zevenbergen beschikt over voldoende privé parkeerplaatsen. De loopafstand van de parkeerplaats naar praktijk is minder dan 20 meter. Hier kunt u gratis parkeren. De praktijk is zeer goed toegankelijk voor minder valide patiënten.(rolstoelvriendelijk)

De praktijk in Roosendaal beschikt over voldoende public parkeerplaatsen. De loopafstand ligt tussen 5 en 30 meter. Hier kunt u ook gratis parkeren. Deze praktijk is ook zeer goed toegankelijk voor minder valide patiënten.

De praktijk in Apeldoorn beschikt over de voldoende privé parkeerplaatsen. De loopafstand van de parkeerplaats naar de praktijk is minder dan 15 meter. Hier kunt u gratis parkeren. De praktijk is zeer goed toegankelijk voor minder valide patiënten.(rolstoelvriendelijk)

Beide praktijken zijn ook via openbaarvervoer(bus) goed te bereiken. www.9292ov.nl
De loopafstand van bushalte naar de praktijk in Zevenbergen is ongeveer 500 meter , in Roosendaal is ongeveer 300 meter en in Apeldoorn is ongeveer 300 meter.

Behandelingen

Huisregels

Links

Paro plus praktijk Zevenbergen

Witte arend 2A                  
4761 JA  Zevenbergen
Tel: 0168-327216

Paro plus praktijk Roosendaal 

Philipslaan 103                  
4702 NN Roosendaal
Tel: 0651399394

Paro plus praktijk Apeldoorn

Duivenlaan 12
7331 AS  Apeldoorn
Tel: 055-5330577

Praktijk voor tandvleesbehandelingen te Zevenbergen, Roosendaal en Apeldoorn "PARO”

Paro praktijk Zevenbergen - Roosendaal
Mondhygiënepraktijken Paro plus B.V.ParoplusParo plus ZevenbergenParo plus Roosendaalparo plus Apeldoornslideslideslideslideslideslide
mondhygienisten NVM